HTML

Háztartási praktikák kezdőknek és haladóknak

Mosás, főzés, takarítás csupa-csupa nemszeretem munka, de meg kell csinálni. Néha apróságok segítenek könnyebbé tenni az életünket, ezek gyűjtőhelye ez a blog.

Címkék

Linkblog

Archívum

stat

2010.07.06. 13:31 házisárki

Vérvétel gyerekkel

Címkék: egészség baba

Most jöjjön egy jó tanács azoknak akik még csak távolról találkoztak a magyar egészségüggyel:

Kérdezz, kérdezz, kérdezz, nem elég ha a neten utána nézel, telefonálni kell, és kérdezni.

Lányomnak (23 hónapos) 6 telefon után sikerült leszerveznem, hogy levegyék a vérét a szükséges laborvizsgálatokhoz. A kerület (1. telefon) nem veszi le, mert még kicsi. A Heim Pál Gyermekkórház (2. tel) amúgy megcsinálná a vizsgálatot, de most átalakítás van, így a mi kerületünk nem tartozik oda. Védőnő (3. tel) nem tudja, gyerekorvos (4. tel) a másik kerülethez irányít. A másik kerületben (5. tel) ha nagyon ragaszkodom hozzá leveszik a vért, de ahhoz, hogy eltudják végezni a vizsgálatot annyi vért vesznek le, mint egy felnőttől, próbáljam meg a Budai Gyermekkórházat (6. tel). Itt végre fogadnak majd minket.

Hogy miként gyűjtjük majd össze a szintén szükséges vizeletet, és hogy viseli majd a vérvételt a kiscsaj még nem tudom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr942133314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása