HTML

Háztartási praktikák kezdőknek és haladóknak

Mosás, főzés, takarítás csupa-csupa nemszeretem munka, de meg kell csinálni. Néha apróságok segítenek könnyebbé tenni az életünket, ezek gyűjtőhelye ez a blog.

Címkék

Linkblog

Archívum

stat

2010.06.12. 12:35 házisárki

Bugyit a szoknya alá!

Címkék: gyerek ruha baba

Itt a nyár, meleg van, egyre kevesebb ruhát hordunk. És ezzel így vannak a gyerekeink is. Ez az a pont, ahonnét már csak kisgyerekesek, egész pontosan még pelenkás gyerekesek olvassák tovább :-). Lányom még pelenkás korban van, és most hogy ha elmegyünk valahová, és kisruhát adok rá, body nélkül, kiderült, hogy miért hasznos ruhadarab a body. Mert nem csak hogy nem csúszik fel, védi a baba, kisgyerek derekát, hanem bonuszként még a pelust is segít a helyén tartani. De kánikulában, mikor mi is alig tudjuk elviselni a ruhát magunkon, a gyerekre se adok szívesen még plusz rétegeket, így kellett valami ami a pelus megtartásában segít. Ez pedig a bugyi! Nem melegít (szegény gyereken úgyis pelus van), de mégis tart. Ráadásul ha a gyerek mégis leül, mégis védi egy plusz réteg a pelusba rejtett részeket is.

Ha érdekelnek további receptek, praktikák a háztartással kapcsolatban, keresd fel a www.haztartasipraktikak.hu oldalt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztartasipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr852075216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása